Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

jak tam z klanem?

Go down 
+4
Admin
TomiI8
crash
barbq
8 posters
AuthorMessage
barbq

barbq

Number of posts : 29
Registration date : 2008-10-03

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyTue Nov 11 2008, 21:41

Witam trohe bylem nieobecny, ale juz jestem. Gram sobie i nikogo nie widze poza SoS-ikiem, i mam pytanko co sie dzieje? moze jakies pory ustalone sa o ktorych nie wiem? czy moze clan juz nie istnieje:( i liderzy przeniesli sie do innego klanu? Pozdro
Back to top Go down
crash

crash

Number of posts : 72
Registration date : 2008-09-22

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyWed Nov 12 2008, 12:33

barbq wszystko ok tylko teraz malo co gramy i nie ma czasu a po za tym mi quake nie dzial :/ i musze sobie sciagnac nowego no i klan dalej istieje jak istnial tylko jestesmy mniej aktywni po za tym po staremu pozdrawiam
Back to top Go down
http://www.clanq3tf.forumotion.com
TomiI8

Number of posts : 1
Registration date : 2008-11-25

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyTue Nov 25 2008, 22:22

OJ ja ściągam sobie q3 i niedługo zaczynam rzeź ale sam nie mam zamiaru jej robić Wink Miśki moje kochane ;P
Back to top Go down
crash

crash

Number of posts : 72

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyFri Nov 28 2008, 01:08

Panowie pacic za serwer placic prosze !!
Back to top Go down
http://www.clanq3tf.forumotion.com
Admin
Admin

Number of posts : 247

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyFri Nov 28 2008, 20:14

aha seth wykasuj pikachu z listy czlonkow ktorzy maja zaplacic jak on ci zaplaci z chorwacji?
Back to top Go down
https://clanq3tf.forumotion.com
Q3*TF*SoS*

Number of posts : 16
Registration date : 2008-10-07

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyThu Dec 04 2008, 21:15

Siema! Mamy nadal płacić na ten serwer??? Przecież on jest do dupy!!! Tam się grać nie da. Bo ping jest wyjebany i haczy. Odpiszcie co z tym macie zamiar zrobić żeby było dobrze bo jak tak ma chodzić to szkoda kasy!
Back to top Go down
Spl!tter

Spl!tter

Number of posts : 93

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyFri Dec 05 2008, 00:38

sos wiec tak to nie ma tak byc bo jest awaria servera skillnet calego naprawde to ping jest lux 50 tylko teraz maja awarie i ja naprawiaja.wkrotce prawdopodobnie juz bedzie normalnie wiec wstrzymajmy sie jeszcze z wplacaniem. ps .zalatwie zeby te dni z tym lagiem nam potem dolozyli bo nei da grac awarie naprawiaja pisali.
Back to top Go down
grip

grip

Number of posts : 135
Registration date : 2008-09-23

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyThu Dec 25 2008, 14:33

Witam. Jak już pewnie słrzeliście net mi wrócił i ja również z nim na arene ;]
Back to top Go down
Spl!tter

Spl!tter

Number of posts : 93

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyThu Dec 25 2008, 15:50

20 Witamy z powrotem. 17 hehe
Back to top Go down
DotA

Number of posts : 22

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyFri Dec 26 2008, 00:33

Osz ty Gr!p przez ta nowine nie bede mogla spac xD Zalamalam sie Razz Nie no joke Witaj osle Very Happy
Back to top Go down
grip

grip

Number of posts : 135

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? EmptyFri Dec 26 2008, 10:41

;p haha
Back to top Go down
Sponsored content

jak tam z klanem? Empty
PostSubject: Re: jak tam z klanem?   jak tam z klanem? Empty

Back to top Go down

jak tam z klanem?
Back to top 
Page 1 of 1