| Dzial download :) | |
|
|
Author | Message |
---|
.:KinGofWeeD:.
Number of posts : 22 Age : 35 Location : Szczecinson City! :D Registration date : 2008-11-02
| Subject: Dzial download :) Wed Feb 04 2009, 21:32 | |
| Co myslicie nad zrobieniem dzialu download na glownej stronie ? wiecie, jakies inne mapki, ja bym mogl sam kilka zuploadowac:P bo mam troche takich innnych mapek, jakbyscie chcieli zaprezentowac to wasze configi, postacie, mody, patche, wpaki , osp, point release (zeby nikt nie musial meczyc sie i szukaC:P ) Warto by bylo zrobic ? mi sie wydaje ze tak to mogloby wielu osoba pomoc:P a wlasnie i jeszcze mam jendo pytanie:D nie wiem czy takie cos daloby rade zrobic:D ale wprowadzenie na server trick map i w ogole innych map w ktorch mozna bylo by sie pobawic:D:P wypowiadajcie sie:P ( jak cos to nie bluzgac minie za ostro jak komus sie to nie spodoba:P ) | |
|
| |
cox
Number of posts : 115 Registration date : 2008-11-23
| Subject: Re: Dzial download :) Wed Feb 04 2009, 21:59 | |
| dobry pomysl jestem na tak | |
|
| |
crash
Number of posts : 72 Age : 36 Location : Poland |SzAlOwA| Registration date : 2008-09-22
| Subject: Re: Dzial download :) Wed Feb 04 2009, 22:42 | |
| | |
|
| |
grip
Number of posts : 135 Registration date : 2008-09-23
| Subject: Re: Dzial download :) Wed Feb 04 2009, 22:45 | |
| | |
|
| |
Number of posts : 22 Age : 35 Location : Szczecinson City! :D Registration date : 2008-11-02
| Subject: Re: Dzial download :) Wed Feb 04 2009, 23:44 | |
| nooo :d grip nie kozacz:D:P znadziesz tam dobry drum and base? albo jakis shranz, hardstyle? , hard techno ? jakies dobre techno ? no chyba nie (tak mi sie wydaje:D ) a ztymi mapami to uwazam ze jest to dobry pomysl klanowicze beda mieli latwiejszy dostep dom [plikow nie beda musieli meczyc sie, ja np nie wiedzialem o tej stronce z mapami i tak mi sie wydaje ze fajnie by bylo gdyby na serverze byly mapy te rozne mapy:P czasami fajnie jest sobie pograc na jakiejsc niestandardowej mapce mam np fajna mapke gdzie walczysz w kiblu i lazience albo w wielkim miescie :P albo w pokoju dziecka:P takze trick mapy:D ludzie w wolnych chwilach mogliby sobie porozkminiac strafe jumpy, circle jumpy:P ja bym mogl nawet pokazac jak to sie robi | |
|
| |
grip
Number of posts : 135 Registration date : 2008-09-23
| Subject: Re: Dzial download :) Thu Feb 05 2009, 00:22 | |
| z tym graniem na różnych mapach to się zgodzę. Fajny pomysł. | |
|
| |
crash
Number of posts : 72 Age : 36 Location : Poland |SzAlOwA| Registration date : 2008-09-22
| Subject: Re: Dzial download :) Fri Feb 06 2009, 14:26 | |
| Pointrelase 1.16n - Code:
-
http://www.q3-qp.com/pl/index.php?name=CmodsDownload&file=index&req=getit&lid=46 Noghost 144 - Code:
-
http://www.noghost.net/ModFiles/1.16/NoGhost_Client.zip CR@$H CFG - Code:
-
http://rs529.rapidshare.com/files/194639782/crashq3tf.cfg Mapy Team arena - Code:
-
http://www.quake.net.pl/?page=download&kat=1&run=kat&typ=q3&pkat=5 | |
|
| |
seth
Number of posts : 41 Age : 34 Registration date : 2008-10-16
| Subject: Re: Dzial download :) Fri Feb 06 2009, 15:18 | |
| weed dobra sprawa a moze zrobmy dzial o nas samych...tzn ze np crash ma swoj wlasny temat i kazdy z nas i w tym temacie kazdy np wrzuci wlasnego cfg ng czy nms jakies mapki albo cos...i wypowie sie o sobie wydaje mi sie ze opcja sie przyjmie co wy na to ? | |
|
| |
Ess3nCe
Number of posts : 15 Location : Warsaw Registration date : 2008-11-28
| Subject: Re: Dzial download :) Fri Feb 06 2009, 16:35 | |
| Ja jestem we wszystkim na tak, tylko cfg to bym dawal do sciagniecia tylko dla czlonkow klanu, albo caly ten dzial tylko dla uzytkownikow q3 TF | |
|
| |
| Subject: Re: Dzial download :) Fri Feb 06 2009, 23:12 | |
| crash mi nie chodzi o stronki z mapami...fajnie by byblo jakies trick mapy wrzucic na server i wrzucajac na to forum kazdy mialby pewnosc ze dana mape bedzie mial przy wrzuceniu mapy mozna byloby porobic screeny, wlasne refkejksje na temat danej mapy:P czy fjana czy srednia itp... seth no w sumie jakby kazdym mial dzial swoj tez nie bylo by zle:D:P:D kazdy moglby cos napisac od siebie swoj cfg, mapy tez:D no fajna sprawa by byla tlyko ja wlasnie bylbym za tym co ess napisal i w ogole ze kazdy dzial o sobie bylby tylko dla pelnoprawnych czlonkow Q3*TF | |
|
| |
MalcolmUT
Number of posts : 13 Age : 39 Location : >|SzAlOwA|< / Poland Registration date : 2008-10-06
| Subject: Re: Dzial download :) Sun Feb 08 2009, 02:08 | |
| Pozdro dla wspaniałego Gr!pa !!!! | |
|
| |
| Dzial download :) | |
|