Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Co z serwerem?

Go down 
+4
Admin
crash
grip
Spl!tter
8 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
seth

seth

Number of posts : 41
Registration date : 2008-10-16

Co z serwerem? - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyThu Nov 20 2008, 17:08

co do kasy...

dzisiaj sprawdzamy server i jesli wszystko bedzie dobrze i nikt nie bedzie mial zastrzezen wykupujemy server...

co do oplaty...wszelkie pieniazki prosze o przeslanie do mnie na konto..ja zas z gory bede wplacal calosc(35zl) nie czekajac na wasze przelewy jednakze zeby nikt nie myslal ze zwalnia to go od oplaty Smile

nr konta i bank podam dzisiaj pod wieczor po przetestowaniu servera...

w razie informacji piszcie do mnie lub kuby na xf/moj xf - sethos1234
Back to top Go down
crash

crash

Number of posts : 72
Registration date : 2008-09-22

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyThu Nov 20 2008, 17:10

seth musze powiedziec z tym ze dobrze to robisz ze ty bedziesz placil a my tobie na konto bedziey wysylac te 10zl na miesiac to nie majatek a serwer bedzie !
Back to top Go down
http://www.clanq3tf.forumotion.com
seth

seth

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyThu Nov 20 2008, 17:33

nie 10 tylko 5 Smile ale myslelismy ze splitem zeby wykupywac na dluzszy okres niz 1 miesiac Smile ale dezycje podejmiemy po przetestowaniu serva Wink
Back to top Go down
Spl!tter

Spl!tter

Number of posts : 93

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyThu Nov 20 2008, 22:05

tak dokladnie narazie nie odpisuja ale nie wierze w cuda nie jedni juz postawili u nich server wiec nie ma o co sie bac..no wg mnie lepiej wyslac te 10 zl lub wiecej jak ktos ma i miec z glowy np na 3 miesiace i jest troszke taniej...
Back to top Go down
barbq

barbq

Number of posts : 29
Registration date : 2008-10-03

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyFri Nov 21 2008, 01:21

to moze odrazu na 3miesiace przeciez nie bedziemy slac po 5zl co chwila chyba ze soa jakies obiekcje?
Back to top Go down
Spl!tter

Spl!tter

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyFri Nov 21 2008, 01:55

ja wolal bym na 3 miechy nie wiem jak inni...haha barbq ale avatar.
Back to top Go down
barbq

barbq

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptySat Nov 22 2008, 01:30

no prosto z girlla Razz
Back to top Go down
Q3*TF*SoS*

Number of posts : 16
Registration date : 2008-10-07

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyTue Nov 25 2008, 14:52

Siema! moim zdaniem niema co przesyłać 5 zł na miecha bo to się nie opłaca!!!!!!!! Najlepiej by było jak by wszyscy od razu wpłacili te 35 zł czy tam ile mniej więcej to wynosi i by było z głowy na rok czy nawet dłużej! Bo jeżeli mamy przesyłać na konto do kogoś po te 5 zł (np na poczcie polskiej) to oni pobieraj za przelew 2,5 zł, wiec lepiej zapłacić całość z góry! Sami sobie policzcie 2,5 zł x 15 graczy =37,5 zł na miecha dla poczty polskiej, wiec niema sensu im płacić! Chyba ze znacie inny sposób przelewu (jakiś darmowy)???
Back to top Go down
crash

crash

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyTue Nov 25 2008, 16:01

to możesz sos dać tak jak mówisz np te 30zl i będziesz miał kilka miesięcy z głowy my tak będziemy robić ze splitterem juz za nie długo może nawet i w tym tygodniu wyślemy kasę pozdrawiam i w tamtym temacie jak byscie słali kasę do setha to piszcie na forum ile wysłaliście mu pozdro
Back to top Go down
Admin
Admin

Number of posts : 247

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptyTue Nov 25 2008, 22:13

wg mnie tak seth bedzie wplacal mysle ze jakies 3 miechy z gory lub wiecej niech kazdy wplaca jak moze nawet po 5 zl jesli chce dawac te 2.5 poczcie nie wymagam od nikogo od razu wiekszych kwot niech wplacaja jak chca i tak i tak idzie na konto setha i bedziemy wplacac..
Back to top Go down
https://clanq3tf.forumotion.com
crash

crash

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptySat Nov 29 2008, 00:51

ja pierdole jacy co niektórzy maja ale o byle co chcieli serwer to maja jeszcze im coś nie pasuje no kurwa ręce opadają szkoda slow :/ pozdro dla reszty
Back to top Go down
seth

seth

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptySat Nov 29 2008, 01:31

no dokladnie...nie oczekuje od kazdego wplaty 35zl...prosze o wplate przynajmniej tych 5zl...

bo co jak co ale server jest nam potrzebny a jak doszlismy do zalatwienia wszystkich formalnosci to o wplatach nikt nie chce gadac ...a trzeba...

moge sie zalozyc ze jak server bedzie otwarty to zleca sie sepy do gry na nim z prosba o refa lub rcona...

WPLACAC WPLACAC I JESZCZE RAZ WPLACAC
Back to top Go down
Spl!tter

Spl!tter

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptySat Nov 29 2008, 12:40

otoz to my czekamy na wlaczenie servera. no wlasnei moga sie dobiegac tylko o refa ci co zaplaca a o rcona nie mozna sie dobiegac bo po co komu zmienianie predkosci raila czy all wapon czy na same raila jaka gravitacja itd ustawie wszystko dobrze i nie bedzie trzeba zmieniac..
Back to top Go down
barbq

barbq

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 EmptySat Nov 29 2008, 16:08

ja juz mowilem kubie ze po pierwszym wysylam pieniadze, ale teraz mowie tu i teraz Smile z samego rana wysylam.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Co z serwerem?   Co z serwerem? - Page 2 Empty

Back to top Go down

Co z serwerem?
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2